Να καινοτομήσει είναι διαδικασία για να δημιουργήσει νέο ιδέες και για να τους εξοπλίσει με την αξία που ισχύει στο σας επιχείρηση. Να καινοτομήσει μόνιμα είναι η διαδικασία για να τον κάνει συνεχώς με τη βοήθεια της ανάπτυξης ενός θεσμικού πολιτισμού και μιας μεθοδολογίας που επιτρέπουν να τον πραγματοποιήσουν.
George Ambler προτείνει σε μας 7 αρχές για καινοτομία μόνιμος:
1. Να καινοτομήσει πρόκειται να επιζήσει: Εάν δεν είστε ικανοί για να καινοτομήσει δεν θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το μελλοντικό λόγο σας για τον οποίο για να καινοτομήσετε γίνεστε ένα από τα πόδια όλης της επιχειρηματικής στρατηγικής.
2. Υπάρχουν 4 τύποι Innovación: Επαυξητική, εξέλιξη και τεχνολογία προϊόντων, νέα πρότυπα των επιχειρήσεων και νέες επιχειρήσεις. Συνολικά διαμορφώνουν το χαρτοφυλάκιο καινοτομίας σας.
3. Χρόνος: Στα περισσότερα απογεύματα να καινοτομήσετε αργότερα θα επιτύχετε τα αποτελέσματα, χειρότερη ποσόστωση της αγοράς που θα πιάσετε και χειρότερος θα είναι τα perpesctivas σας.
4. Να καινοτομήσει είναι μια κοινωνική τέχνη: Συμβαίνει πότε οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν ο ένας στον άλλο. Οι ιδέες τους, ανησυχίες, επιθυμίες, αποφάσεις διαμορφώνουν το κέντρο της καινοτόμου διαδικασίας για εκείνο τον λόγο να καινοτομήσει αποτελούνται από τους διαχειριζόμενους ανθρώπους.
5. Να καινοτομήσει χωρίς μεθοδολογία είναι τύχη: Να εμπιστευθεί την καινοτομία στη δημιουργικότητα και πρόκειται τυχαία να διακινδυνεύσει το μέλλον του. Πρόκειται να αναπτυχθούν και για να εφαρμόσουν τις σωστές μεθοδολογίες, οι μεθοδολογίες, για να αλλάξουν την τύχη κάνουν τη συνέπεια, το previsibility και την ικανότητα υποστήριξης.
6. Σφαιρική καινοτομία: Οι τέσσερις στρατηγικές απόψεις της καινοτομίας είναι κρίσιμες για την επιτυχία. Η πλήρης μεθοδολογία για την καινοτομία πρέπει να εκμεταλλευτεί όλες τις απόψεις της οργάνωσης: από ανωτέρω προς τα κάτω, κάτω από ανοδικό, τη εξωτερική όψη προς το εσωτερικό και το πρόσωπο στο πρόσωπο.
7. Οι καλύτερες καινοτομίες αρχίζουν με τις καλύτερες ιδέες, να βρεί τις προσδιορίζει αγνόησε τις ανάγκες και τα insatisfechas: Υπάρχουν πολλοί τύποι διαφορετικοί από τις ανάγκες. Μεταξύ σημαντικότερου για τους καινοτόμους είναι εκείνοι που κανένας δεν έχει αναγνωρίσει, δεδομένου ότι προσφέρουν τη δυνατότητα τις προόδους που συμβάλλουν μια προστιθέμενη αξία σημαντική και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Πώς να τους βρεί; Υπάρχουν δωδεκάδες των εργαλείων που μπορούν να εφαρμοστούν για να λάβουν τις νέες ιδέες. Πειραματίζεται με αυτά τα εργαλεία και σίγουρα θα βρείτε μερικά που λειτουργούν σε σας καλά.
Έχετε περισσότερες πληροφορίες μέσα Η πρακτική
Έννοια της επικοινωνίας
Un Comentario to “7 principios innovación permanente”
Hacer un comentario
Tags
negociacion jefes innovacion gestion tiempo Contactos profesionales negociar exito comunicacion objetivos motivacion estrategia trabajo Stephen R. Covey negocios habitos emprendedores consejos ventas productividad procrastinacion Plan negocios odio jefe nombres empresas modelos negocios Liderazgo lider innovar gestion free financiacion errores empresa emprender empleados crisis workaholism workaholics video motivacion victoria valor vagos triunfar trabajo equipo Trabajo en equipo titulo testosterona test buen jefe teletrabajo Sun Tzu Stephen Covey solucion problemas Solbes sistema organizacion sexo salood ricos rico o rey quiebra querer pymes proyectos empresas promocion laboral promesas 2008 programas gratuitos profesional productivo proactividad preguntas precio política politica planificacion estrategica planes negocios Planes negocio planeacion negocios plan marketing perfeccion patologias organizacion nike neuromarketing networking necesitar napoleón motivacion personal motivacion laboral morosos morosidad Michael S. Schrage marketing marcas marca logos logo liderar innovadores innovacion empresarial impulsores ventas importancia comunicacion ideas hábitos HIPPOs Grupo de Trabajo gestion tareas gestion empresarial gestion de tiempo gallegos fracasar fidelidad feliz fabula elefante excel estrés espiritu navidad errores marketing Equipos de trabajo entrevistas empresas pequeñas empresarios emprendedor empleo economía disciplina directivos diagrama dia productivo destrezas demanda Delegar definición productividad definicion criticas crear empresas creacion empresas costes hora contactos concepto productividad concepto empresa concepto compras como ser buen vendedor clientes casa captacion clientes buen jefe benchmarking bancos atencion cliente aprendizaje 2008


















12 Enero 2008 - 23:43
Buenos consejos, muchas gracias